****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2014. július 14., hétfő

Találkozzunk, ismerkedjünk, beszélgessünk! Meghívlak! - javítva


EZ a hét izgalmasan telik. Túl vagyunk a 10.000-es számon, a héten öt éves lesz a blog és még találkozhatunk is, aki úgy akarod.

Pár éve (2011-ben) volt egy blogtalálkozó Baján, a régiek tudják, főleg akik ott voltak.Azóta sajnos valami mindig akadt és sosem tudtam összehozni. Most sem hasonlót tervezek, vagy mégis?

Korlátozott számban (max. 20 fő) van egy szuper hely, az én szeretett Berkes Portám, ahova szinte már hazajárok. Stílusos hely, jó ételek a háziasszony Katitól és csend. Ez a mi helyünk lesz, ahol végre tudunk találkozni, egy jót beszélgetni és enni.

Két időpont lehetséges: aug 2-3. vagy 16-17.-e. * Közben a sors elintézte az időpontot, így gyorsan javítom is. AUGUSZTUS 17. vasárnap lenne a nap. Aki szeretne jönni, kérem írja meg hány fővel jönne. A hely Kaposvár mellett van Kaposszerdahelyen.

Jelentkezni lehet itt üzenetben vagy a hungarianprovence@gmail.com címen e hét szombatig. Vasárnap majd közzé teszem, hogy melyik időpont a jobb Nektek és akkor valószínű az lesz. Utána pedig küldök térképet és a telefonszámomat.

A finom házias menüsor ára függ a létszámtól ez majd később derül ki. Látod a képen azt az asztalt? Ott fogunk ülni.

Ölelés: Krisztina

ui: a Berkes Portáról többször is írtam, íme egy.
http://hungarianprovence.blogspot.hu/2011/07/mosolygos-falusi-vendegasztal-zselicben.html








Nincsenek megjegyzések: